Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

School Champion нагороджено золотою медаллю на міжнародній освітянській виставці. Фото

2014-03-20

School Champion та Сучасні заклади освіти 2014

18-20 березня 2014 року у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулася головна подія освітньої галузі – П’ята Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2014".

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ".

Виставка "Сучасні заклади освіти" – найбільший освітянський форум, що включає, окрім самої експозиції, конференції, круглі столи, семінари, покликані забезпечити найбільш повний обмін інформацією, навичками та досвідом між провідними фахівцями з різних країн.

Взаємодії, що формуються в результаті проведення заходу, сприяють розвитку галузі в цілому. Крім того, на одному майданчику збираються фахівці, експерти, представники державних структур, профільних асоціацій, компаній-виробників і, нарешті, школярі та їх батьки, студенти – всі вони мають унікальну можливість познайомитися і особисто поспілкуватися в неформальній і сприятливій для спілкування атмосфері виставки.

18 березня в рамках національної тренінгової програми команда School Champion провела майстер-клас з сучасних технологій в освіті "Як нові медіа можуть змінити життя шкільного класу", а 19 та 20 березня – стендову презентацію "EDUkIT" стає "School Champion". В невимушеній обстановці ми обговорили ребрендінг проекту, представили оновлену версію сайтів для шкіл і розширені можливості служби підтримки. На всіх відвідувачів очікували різноманітні акції та Polaroid-фотосесія з миттєвими знімками на фоні нового бренду.

В перший день відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій виставки золотими, срібними та бронзовими медалями. Проект "School Champion" в номінації "Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти" удостоївся звання лауреату конкурсу I ступеня, був нагороджений дипломами та золотою медаллю.

Дякуємо усім нашим користувачам – це наша спільна перемога!


Кiлькiсть переглядiв: 623

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.