Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь School Champion в П’ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

2014-02-24

Логотип виставки

18-21 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбудеться П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Оргкомітет виставки запрошує до участі навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти, видавництва.

Команда School Champion братиме участь у щорічній виставці «Сучасні заклади освіти» втретє. На заході буде представлено оновлений стенд проекту, планується проведення цікавих майстер-класів, презентацій та акцій. Також відбудеться Polaroid фотосесія з миттєвими знімками на фоні нового бренду проекту!

Програму School Champion дивіться у вкладеному документі.

Будемо раді зустрічі та спілкуванню з нашими користувачами та партнерами, а також всіма бажаючими приєднатися до системи шкільного менеджменту School Champion!

Детальна інформація про виставку: http://vsosvita.com.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.