Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Тренінг для бібліотекарів Чернівецької області від School Champion

2014-01-31

Тренінг для бібліотекарів Чернівецької області від School Champion

28-29 січня 2014 року на базі Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені М. Івасюка, за підтримки програми «Бібліоміст», менеджери проекту Рижкова Дарія та Федорчук Анастасія провели презентацію проекту та тренінг для бібліотекарів Чернівецької області, присвячені можливостям платформи School Champion.

Захід проходив у приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені М.Івасюка за адресою: м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 47.

На практичних заняттях всі учасники тренінгу покроково опанували редакційну систему платформи. Тепер вони можуть самостійно редагувати контент сайту, публікувати новини, завантажувати фотографії заходів, робити сайт інформаційним і привабливим для відвідувачів.

У процесі семінару були проведені комунікативні заняття, які сприяли згуртуванню команди та її продуктивній роботі.

Висловлюємо подяку адміністрації Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки та програмі "Бібліоміст" за підтримку та допомогу в організації минулого тренінгу, а також команді бібліотекарів за активну роботу на тренінгу!

Результатом семінару стали й відмінні показники контрольного тесту учасників. По закінченню заходу кожен учасник отримав сертифікат від програми "Бібліоміст" та системи School Champion.

Також команді School Champion було дуже приємно отримати від учасників тренінгу наступний відгук: "Хочемо виразити велику вдячність менеджерам за вміле, цікаве, а головне доступне викладення матеріалу по тренінгу. Всі учасники тренінгу залишилися задоволені, і надіємось отриману інформацію впровадити в своїй практиці. Завжди раді бачити Вас на Буковині."

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.