Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

У Харкові було дано старт національній тренінговій програмі з сучасних технологій в освіті

2014-01-13

/Files/images/Всі все отримали для будування Тоді - вперед 3.JPG

9 січня, під час зимових шкільних канікул, група, що працює над системою шкільного менеджменту School Champion, представила майстер-клас з сучасних технологій в освіті «Як нові медіа можуть змінити життя шкільного класу».

Майстер-клас проходив у Науково-методичному педагогічному центрі (вул. Чернишевська, 47) Департаменту освіти Харківської міської ради, який надав ініціаторам навчання велику допомогу як в організації, так і в проведенні заходу.

На майстер-клас були запрошені вчителі м. Харкова, до яких висувалися високі вимоги за рівнем користування комп'ютером та мотивації щодо використання сучасних інтернет-технологій на уроці.

Дуже приємно відзначити, що на подію було подано близько 200 заявок від вчителів шкіл різних районів міста, що свідчить про те, що вони вже давно стали впевненими користувачами комп'ютера та інтернету.

На самому початку вчителі отримали журнал спостережень для нотаток під час тренінгу.

Церемонія знайомства присутніх один з одним пройшла у легкій та цікавій формі. Після вступної частини почалася власне робота з сучасними освітніми ресурсами, кожен з яких був розподілений за такими тематичними групами: розтоплюємо лід новими технологіями, вивчіть своїх експертів, додаємо ясності за допомогою інфографіки, працюємо – разом, соціалізуємо навчання, показуємо себе з кращого боку, освіта йде в онлайн, вчимося у колег, що пропонує Україна, технології на кожен день.

Серед інших ресурсів вчителя оцінили відео Академії Хана посилання, яка є давнім партнером School Champion, та ознайомитися з Візуальним асистентом вчителя, який представляє контент-проект того ж School Champion.

Навчання включало захоплюючі та несподівані для учасників ігри та взаємодії, які дозволили дізнатися один одного краще.

Перед іспитом вчителя хвилювалися, чи здадуть вони (інтрига була оголошена ще на початку майстер-класу). Незважаючи на деякі переживання, всі учасники впоралися та отримали сертифікат від School Champion.

По завершенні тренінгу вчителі заповнили анкету зворотного зв'язку, що для організаторів було дуже важливим та дало можливість отримати відгуки на майстер-клас.

Враження від тренінгу як у учасників, так і в організаторів були позитивними. Підтвердження цьому можна побачити на фотографіях з майстер-класу: усміхнені обличчя і зацікавлені очі вчителів.

І на додаток наступне повідомлення: School Champion планує провести ще один тренінг у Харкові, а також майстер-класи в інших містах різних регіонів України.

А також оголосити умови конкурсу з цінними подарунками.

Чекайте нас, друзі :)


Кiлькiсть переглядiв: 641

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.